Вівсянка із джемом

Ранкова вівсянка – це  справжнісінький заряд енергії та корисних властивостей на цілий день!  Залита молоком, або водою, з цукром, корицею або апельсиновою цедрою, і все це залите смачним варенням. Звучить смачно? 

Інгредієнти: 

  • 1 склянка (приблизно 100 г) вівсяних пластівців
  • 2 склянки (приблизно 500 мл) молока або води
  • Приправи за смаком: цукор, кориця, ванільний екстракт або цедра апельсина (за бажанням)
  • 2-3 столові ложки варення (малина, ожина, полуниця, смородина або троянда)
  • Цукрова пудра (для посипки)

Спосіб приготування: 

  • У каструлю залити молоко або воду і довести до кипіння. Скрутіть вогонь до середнього.
  • Додайте вівсяні пластівці в кипляче молоко. Постійно помішуйте, щоб уникнути утворення грудочок.
  • Додайте щіпку солі та інші приправи за вашим смаком, наприклад, цукор, корицю, ванільний екстракт або цедру апельсина.
  • Готуйте вівсянку на середньому вогні протягом 5-7 хвилин або доки вона не стане густою і м’якою, періодично помішуючи.
  • Подаємо гарячу вівсянку у красивій тарілці.
  • Додаємо 2-3 столові ложки варення (на ваш вибір: малина, ожина, полуниця, смородина або троянда) на верх вівсянки для прикраси та додаткового смаку.
  • За бажанням можна посипати вівсянку цукровою пудрою для  додаткової солодкавості.

Насолоджуємося смачним та здоровим сніданком або перекусом!

 

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart